Från och med den 1 oktober 2018 öppnar vi kontor i Lidköping. Vårt nya kontor ligger i Bellonahuset på Nya Stadens torg.

Vi har en integrerad reception för Uddevalla, Trollhättan och Lidköping. Besök på kontoret i Lidköping sker efter tidsbokning.

Följande kontaktuppgifter gäller för kontoret i Lidköping:

Telefon 0510-30 62 10

E-post: ldk [at] advokatfirmanhammar.se

Fax: 0520-160 45

 

Besöksadress

Nya Stadens Torg 6, Lidköping

Inför den tidigare annonserade försäljningen enligt samäganderättslagen av fastigheten Lysekil Fossa 1:123 återfinns utkast till protokoll/köpekontrakt i bilaga nedan.

Auktionen äger rum tisdagen den 11 september 2018 på Advokatfirman Hammars kontor, Agnebergsgatan 2, Uddevalla.

Paula Save

God man enligt samäganderättslagen

Undertecknad konkursförvaltare i Krogrundan i Trollhättan AB, med rörelsen LIPZ infordrar anbud på konkursbolagets rörelse.

Konkursbolaget har bedrivit en nattklubbsverksamhet i centrala lokaler i Trollhättan. Försäljningen sker geneom biträde av Värderings- och Auktionsfirman, VAKAB. Mer information om rörelsen och anbudsförfarandet finns på https://www.netauktion.se/auktion/nattklubb-i-trollhattan. 

Anbudsförfarandet avslutas 26 september 2018. 

 

Med vänlig hälsning

GDPR -  EU:s dataskyddsförordning

Den 25 maj 2018 träder EU:s dataskyddsförordning i kraft. Den reglerar hanteringen av personuppgifter och ersätter den gamla personuppgiftslagen, PUL. I nedanstående dokument återfinns en mer detaljerad information om Advokatfirman Hammars hantering av våra klienters personuppgifter.
 

Industrifastigheten Orust Röra-Lunden 1:65, belägen på Lundens industriområde är nu ute till försäljning. Fastigheten är avsedd för småindustri och ytan är 3 634 kvm. På fastigheten finns uppfört en byggnad med areal om 450 kvm, vilken är fullt uthyrd. Kallhyra per år är 222 444 kronor exklusive mervärdesskatt. Total byggrätt 1 211 kvm. Möjlighet till byggnation av ca 750 kvm, med högsta höjd om 7,2 m. Transaktionsgrundande värde för fastigheten 4 mkr.

Fastigheten ägs av ett KB. Försäljning av fastigheten är avsedd att ske genom försäljning av bolaget.

Vi på Advokatfirman Hammar vill önska en God Fortsättning på det nya året och ser fram emot ett fortsatt fint samarbete. Nytt för året är att advokaten Bengt-Erik Sik har slutat på Advokatfirman Hammar för att fortsätta i egen verksamhet. Vi kommer att sakna honom och vill önska honom varmt lycka till! Bengt-Erik Sik nås fortsättningsvis på tel. 0727-226244 eller på mail advokatb-esik [at] telia.com.

Beskrivning fastigheten Uddevalla Ladan 3

Byggnadsbeskrivning