Industrifastigheten Orust Röra-Lunden 1:65, belägen på Lundens industriområde är nu ute till försäljning. Fastigheten är avsedd för småindustri och ytan är 3 634 kvm. På fastigheten finns uppfört en byggnad med areal om 450 kvm, vilken är fullt uthyrd. Kallhyra per år är 222 444 kronor exklusive mervärdesskatt. Total byggrätt 1 211 kvm. Möjlighet till byggnation av ca 750 kvm, med högsta höjd om 7,2 m. Transaktionsgrundande värde för fastigheten 4 mkr.

Fastigheten ägs av ett KB. Försäljning av fastigheten är avsedd att ske genom försäljning av bolaget.

Undertecknad konkursförvaltare i Trollhättans Fiskaffär och Restaurang ABs konkurs, med rörelsen Toppöns Fisk & Delikatesser infordrar anbud på konkursbolagets rörelse.

Konkursbolaget har bedrivit en fiskaffär/lunchrestaurang i hyrd lokal i centrala Trollhättan. Lokalen är utrustad med inventarier för handel med färsk fisk, skaldjur m.m. över disk samt en mindre lunchverksamhet. Inventarierna består bl.a. av kyldiskar samt ett beredningskök med tillhörande utrustning.

Lokalen är totalt ca 110 kvm stor och varmhyran uppgår till 11 136 kronor/månad.

Vi på Advokatfirman Hammar vill önska en God Fortsättning på det nya året och ser fram emot ett fortsatt fint samarbete. Nytt för året är att advokaten Bengt-Erik Sik har slutat på Advokatfirman Hammar för att fortsätta i egen verksamhet. Vi kommer att sakna honom och vill önska honom varmt lycka till! Bengt-Erik Sik nås fortsättningsvis på tel. 0727-226244 eller på mail advokatb-esik [at] telia.com.

Beskrivning fastigheten Uddevalla Ladan 3

Byggnadsbeskrivning